Naslovna >O nama

Mr. sc. Miljenka Blažević, doktor dentalne medicine – vlasnica ordinacije
Specijalist dentalne i oralne patologije s parodontologijom.
Magistar medicinskih znanosti, područje stomatologija.

Jedna od četiriju prvih diplomanata riječkog stomatološkog studija. Deset godina bila asistent parodontologije na studiju stomatologije Medicinskog fakulteta u Rijeci. Parodontolog više od 20 godina. Preko 30 godina trajno se educira iz gotovo svih područja dentalne medicine, s posebnim naglaskom na parodontologiju i funkcijsku dijagnostiku, a zadnjih 10 godina na estetsku stomatologiju, implantologiju i implantoprotetiku. Završen Advanced Implant Therapy gIDE tečaj. Na edukaciji posebno zahvalna velikim umjetnicima i učiteljima poput A. Gutowskog, M. Dragooa, S. Jovanovicha, P. Maloa, M. Fradeanija, a također i brojnim drugima. U svojoj praksi ističe odgovornost i predanost kvalitetnom radu, njegujući čovječnost, prijateljski odnos s pacijentima i holistički pristup liječenju.


Tomislav Vlahović, doktor dentalne medicine

Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Rijeci 2003. godine. Zaposlen u našoj ordinaciji od 2005. godine. Kontinuirano se educira u Hrvatskoj i svijetu, s naglaskom na implantologiju, endodonciju, estetsku stomatologiju i protetiku. Završio Implantološki Master Program na UCLA-u u Los Angelesu. Član gIDE-a (global institute for dental education), od 2006. godine instruktor za kompjutorski vođenu implantologiju i ovlašteni mentor i predavač za Nobel Guide sustav. Osim stomatologijom, profesionalno se bavi i glazbom.


Doc. dr. Stjepan Špalj, doktor dentalne medicine
Specijalist ortodoncije.

Doc. dr. sc. Stjepan Špalj, diplomirao, magistrirao i doktorirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Specijalizirao ortodonciju na Klinici za stomatologiju KBC Zagreb. Šest godina radio kao opći stomatolog u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. Od 2008. docent na Studiju stomatologije Medicinskog fakulteta u Rijeci i nastavnik na poslijediplomskom studiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu. Aktivni istraživač na nekoliko znanstveno - istraživačkih projekata, autor ili koautor više članaka u međunarodnim znanstvenim časopisima, pod njegovim mentorstvom izrađene i obranjene dvije doktorske disertacije. U kliničkom radu područje interesa mu je ortodontska terapija odraslih, interdisciplinarna ortodontska terapija te terapija parodontno kompromitiranih pacijenata.

Kontakt i lokacija


Ante Starčevića 5/2. kat ( Korzo – preko puta Casa Mie )
51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: +385 (0)51 215 564
Fax: +385 (0)51 322 164
Mob: +385 98 165 6252

E-mail:
ordinacija.blazevic@ri.t-com.hr


Uvećajte kartu
Copyright © 2012 Ordinacija-Blazevic.hr. All rights reserved.
American ExpressDinersMaestroMasterCardVisa